Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
DAH_AIKAA

Juoruboxi

Hallitus vaihtoon: Voisko hallitusnaamaston päivittää ees kerran kahessa vuodessa?
15.03.2018 17:29
SenuriHappo: Hei, missä uus hallitus? Tarttis kytätä naamat!
2.02.2018 09:48
the_game: voiko näitä nimimerkkejä vaihtaa?
29.01.2018 22:00

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi


Iso käsi loistavasta valinnasta ja lämpimästi tervetuloa iloiseen joukkoomme! Sähköinsinöörikilta on yliopiston suurin, kaunein ja mahtavin kilta ja mikä parasta se on olemassa juuri sinua varten. Muista meidät erottaa sinisistä haalareista ja mahtavasta menosta. Kahvia nautimme luonnollisesti koko yliopiston hienommalla kiltahuoneella.

Kilta järjestää vuoden mittaan lukemattomia tapahtumia joissa voit olla mukana ja joihin voit vaikuttaa. Järjestämämme tapahtumat tarjoavat jokaiselle jotakin, joten ei muuta kuin mukaan vaan! Sinulle killan ensimmäisiä tapahtumia tulevat olemaan fuksi-info ja fuksicursio. Urheilulajeista on tarjolla sulkapalloa, salibandyä ja pöytälätkää (sekä kuviokelluntaa) muutamia vain mainitakseni.

Pienryhmäohjaaja, eli PRO, tulee opastamaan sinut yliopiston saloihin ja auttaa sinua niin opiskeluun liittyvissä pulmissa kuin kiltahuoneella viihtymisessäkin.

Killan toimintaa pyörittää hallitus ja sen apuna häärivät toimihenkilöt. Jokaiselle löytyy mielenkiintoista toimintaa ja jokaisella on mahdollisuus päästää siihen toimintaan mukaan. Kaikki innokkaat hakijat otetaan aina suurella riemulla vastaan.

Kilta tarjoaa juuri sitä pientä taukoa opiskelun kiivaaseen rytmiin, se tarjoaa mahdollisuuden nauttia opiskelijaelämästä ja nähdä opiskelun yliopistossa aivan uudesta näkökulmasta. Tervetuloa kiltahuoneelle tutustumaan sähköteekkareihin, nauttimaan killan tarjoamista palveluista ja ottamaan kaikki irti opiskeluajastasi.

Fuksivastaava Eetu Piukkula fuksivastaava@! sik.fi

Fuksipaimen Juuso Makkonen fuksipaimen@! sik.fi

KANNARIT

TEK Bittium ABB
Oulun Energia Mediatek VR Track
Lauantai 24.03.18 16:01:57 © Sähköinsinöörikilta ry