Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
DAH_AIKAA

Juoruboxi

Hallitus vaihtoon: Voisko hallitusnaamaston päivittää ees kerran kahessa vuodessa?
15.03.2018 17:29
SenuriHappo: Hei, missä uus hallitus? Tarttis kytätä naamat!
2.02.2018 09:48
the_game: voiko näitä nimimerkkejä vaihtaa?
29.01.2018 22:00

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi

Sähköinsinöörikilta on perinteisesti järjestänyt Rauhalan ympäristössä teekkarihenkisen urheilutapahtuman. Vuonna 2004 paikka vaihtui Kuusisaareen ja Rauhalan ympärihiihtojen nimellä kulkenut tapahtuma vaihtui Ympärihiihdoiksi. 2006 helmikuussa Ympärihiihdot pidettiin jälleen uudessa paikassa eli Teekkaritalolla. Konsepti oli erittäin onnistunut OTY:n järjestämän lauluillan ja Kaamoksen Kaatajaisten kanssa. Niinpä Ympärihiihdot järjestetään jatkossakin Teekkaritalolla.

Tapahtuma ajoittuu kevätpäiväntasauksen ja opintotuen välimaastoon sattumanvaraisesti.

Ympärihiihdoissa merkittävässä roolissa ovat SIKin improved NeverSki-sukset. Näihin suksiin ei tarvitse lisätä kuin luistovoidetta ja matka taittuu. Reitin varrelle on asetettu rasteja, jotka pitää suorittaa. Rastien aiheet vaihtelevat vuodesta toiseen. Virheellisistä tai muuten epäonnistuneista suorituksista tulee sakkoja.

Nopeus on valttia myös NeverSki-suksilla hiihdettäessä. Voittaja ehtii maaliin hetkessä, viimeiset ehkä vasta ensi vuonna.

KANNARIT

TEK Bittium ABB
Oulun Energia Mediatek VR Track
Lauantai 24.03.18 16:05:42 © Sähköinsinöörikilta ry